Odborná porota v roce 2021

Porota 2021

Odborná porota posuzuje obaly z pohledu inovace, ochrany produktu, požadavků uživatelů a dopadu na životní prostředí, ale také z pohledu legislativy a marketingu.

Předsedkyně poroty

Jana Žižková

obalový specialista


Pro Janu je na obalech fascinující fakt, že se bez nich lidstvo nedokáže obejít, i když se o to občas snaží.  Jakmile před mnoha lety vstoupila do světa obalů, pohltil ji a už z něho nechce ani nedokáže odejít... Jinými slovy: V obaly věří, svět bez obalů neexistuje.

Porotci

David Marouš

aplikační inženýr


Davidovou parketou je transportní balení napříč logistickým řetězcem a to od Chicaga až po Tokio. Rád vymýšlí způsoby, jak zcela nevhodné zboží na přepravu, nakonec bezpečně a v pořádku přepravit na místo určení.

Hana Hradecká


Hanka se věnuje obalům, resp. odpadům z obalů, jejich třídění a recyklaci již bezmála třicet let, posledních 24 let je součástí týmu Autorizované obalové společnosti EKO-KOM. Má ráda obaly, které dobře fungují a pokud se dají dobře vytřídit a zrecyklovat, tak její popelářské srdce plesá.

Michael Šimek

manažer GS1 Barcodes


Martin Dulava


Spoluzakladatel marketingové agentury Lineart. Společně s více než 50členným týmem se věnuje strategickému budování značek a obalovému designu po celé Evropě.

Filip Hubička

šéfredaktor


Filip je šéfredaktorem časopisu Logistika, tak se zabývá zejména logistickou stránkou obalů, transportními obaly a celkově dodavatelským řetězcem. Zajímá se hlavně o to, aby obaly během transportu opravdu ochránily produkty.

Eva Skopková

jednatelka


Pro Evu je nejdůležitější zachování kvality produktu uvnitř obalu, tzn. funkčnost obalu a jeho pohodlné otevření. Ráda sleduje kreativní možnosti využití obalu.

Zdeněk Ungrád


Petra Kahovcová

commodity manager


Jako zástupce Státního zdravotního ústavu v porotě zajímá Jitku ta hlavní kritická funkce obalu. To, aby obal chránil produkt a tím tak zdraví obyvatel.

Stanislav Břeň

šéfredaktor


Balení je pro Stanislava detektivka, u které stále neví, jak to celé dopadne. Obaly má rád, protože jsou pro něj šaty výrobku a na šatech je nejlepší, když se svlékají.

Jiří Hejduk

vědecký pracovník učitel se zaměřením na praktické předměty


Jiří působí na Univerzitě v Pardubicích na Katedře polygrafie a fotofyziky. Na tiskové technologie je opravdovým expertem. 


Generální partner

Stříbrní partneři

Bronzový partner

Partneři

Partner třídění

Hlavní mediální partneři